Ralph Lauren

Ralph Lauren er en amerikansk designer, kjent for merket med samme navn. Han vokste opp i New York, hvor han også startet sin egen virksomhet gjennom egendesignede slips. Eventyret startet ved at han overbeviste sjefen for bedriften der han jobbet om å la han få designe sin egen linje. Denne linjen, som fikk navnet Polo etter Laurens interesse for sport og britisk eleganse, fikk etter hvert sin egen pop up-butikk i Bloomingdales, et kjent kjøpesenter for merkevarer i USA. Siden har merket utviklet seg, og i dag har han og hans team produkter innen klær, tilbehør, hjem og parfyme.

I tillegg til Polo Ralph Lauren, finnes i dag blant annet underlinjene Lauren Ralph Lauren, Ralph Lauren Purple Label, Double RL og Ralph by Ralph Lauren, for å nevne noen.

Gastronomiske tendenser

I 1999 åpnet Lauren opp en egen restaurant i Chicago. Denne var samlokalisert med flaggskipbutikken i byen. Restaurantkonseptet ble etter hvert videreutviklet, og består i dag av The Polo Bar i New York, Ralph’s i Paris og Ralph’s Coffee and Bar i London. Disse er alle samlokalisert med Ralph Lauren-butikker for å skape en helhetlig shoppe- og matopplevelse for fashionistas så vel som turister.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

flash-blog