Stilfull Halloween-feiring

Halloween er rett rundt hjørnet. Nordmenns forbruk knyttet til Halloween har gått kraftig opp, noe som tyder på stadig økende popularitet. Både kostymer og pynt er inkludert i de 1,2 milliardene vi brukte på feiringen i 2019.

Gøy for voksne også!

Selv om det i hovedsak er barn og ungdom i Norge som koser seg med Halloween-feiring, er denne kvelden en artig mulighet for voksne også! En god anledning til å invitere venner og familie på litt moro i høstmørket hjemme. Hvorfor ikke la seg inspirere av festene til hotellkongen Petter Stordalen, og benytte anledningen til å kle seg ut, dekorere hjemmet, og by på fest! Det finnes så mange kule halloween kostymer på markedet! Å kle seg ut er både gøy og spennende, og en anledning til å være kreativ.

Halloween for de design-bevisste

Halloweenpynt kan være stilig og ose kult design. Bruk stilren og minimalistisk pynt, som du også kan bruke igjen senere! Tenk svarte velur-putetrekk, store lysestaker i sølv eller gull, med svarte eller høst-aktige, oransje stearinlys. Slike interiørdetaljer er trendy og tidløse, det passer hver høst! Finn inspirasjon på nett, kjøp et gresskar og skjær ut ulike design. Det er stilig og billig pynt! Innmaten i gresskaret gjør seg jo også godt i en spicy suppe. God Halloween!

flash-blog