Hjelp til utrusting av bilen

Varebiler i alle størrelser er foretrukket for transport. Norge har mange designere, enten det er porselen, smykker, eller glassarbeider. Alle trenger transport til butikker og hjemmene. Norge er et land med mange talenter. Sikkert er det at dere produkter trenger sikker og trygg sikring under transport til alle utsalg, messer, markeder, butikker og lager. Videre distribuering er vel så viktig, og med økende vekst for norsk design varer er det viktig med transport som ikke ødelegger noe.

Worksystem er bilutrusting i arbeid

Hos worksystem har de utstrusting tilpasset de fleste biler. Innredning til bilen, service-innredninger, verkstedinnredninger eller systemer av ulike moduler er merkelapp for tilpasningsdyktige løsninger som sikrer at verktøy holder seg på plass. Med kledning for gulv og tak i bilen er det lett å frakte alle varer til rett sted. Vi er bortskjemte i Norge med tradisjoner i flott norske design og utsmykning. Enten det er fantastiske utskjæringer som treskurd, smykker, porselen fra Porsgrund, og glassverk fra Hadeland. Disse skjøre arbeidene i trenger god sikring under transport.

Hva slags varebil og innredning?

Det er mange varebiler å velge mellom som kan utrustes med innredninger som styrker mot riper og slag. Med ekstra beskyttelse av gulvet i bilen er frakting av krystallglass og fin porselen langt enklere. Både Porsgrund Porselen og Hadeland Glassverk har lange tradisjoner og popularitet i både i Norge og utlandet. Mye vakre gamle tallerkener og krystallglass spredt i verden er blitt dyrt og sjeldent. Serviset fra tipp-oldemor har vist seg svært verdifullt, og oppnår utenkelige kroneverdier.

Work System som dekker alt

Med målet om å bli den største bilinnredern i Europa er det viktig å tilby alle slags innredninger. Løsninger, skuffeseksjoner, bekledninger for tak, gulv og vegger, fjæring, avdelere og kombinasjoner av perfekte løsninger for alle varebiler. Ikke noe er verre enn dårlig beskyttelse enten det er lasteplan eller i varebilen. Noen ganger er godt takutstyr som stiger, bokser og annet det som må til. Frakting av verdifullt gods krever det beste. Denne delen av butikk og bedrifts bransjen er noe som stadig vokser. Med utviklingen norsk design og stadig spredning ut i verden er det ikke noe som tyder på at varebiler med den rette bilutrustning minsker.

work system i enhver bil?  

Produkter utvikles gjennom fornyelse, nyskapning, nye produkter og prosesser. Endringer som ikke bare skaper økonomisk gevinst, men bidrar til verdifull kunnskap og læring. Mange biler faller inn under kategorien “tøff og “må ha”. En storslager av en varebil er er denne. Den kan utrustes og få noen aldeles topp innredninger! Verdiskapning gjenkjenner Work System på alle plan. Varebilen din blir helt fantastisk med Work System innredning..

flash-blog