Klesdesign – mer enn mote

Klesdesign blir ofte forbundet med moteklær og stadig vekslende trender. Det er lett å tro at klesdesign bare handler om farger og nye mønstre og snitt, kanskje et par dekordetaljer her og der. Mye av moteindustrien handler også om dette, men for mange designere er funksjon og passform stadig viktigere, ikke minst når det gjelder treningsklær.

Viktig for bevegelsesgleden

Treningsklær må være både funksjonelle og behagelige. De skal ikke være trange og ubehagelige, men de skal heller ikke være for løse og vide, slik at de blir i veien når du beveger deg. Det kan ligge mye tankevirksomhet bak en god treningsshorts. Og du merker fort om designeren har tenkt gjennom designet eller ikke. Hvis shortsen er ubehagelig, kommer du ikke til å bruke den, og du føler kanskje ikke at den er verdt pengene. En treningsshorts som er behagelig, kommer derimot til å bli mye brukt, og den kan få deg til å trene ekstra mye, rett og slett fordi shortsen er god å bruke. God design av en treningsshorts er altså viktig for bevegelsesgleden, og du finner treningsshorts for ethvert behov hos nettbutikken aimn. Her er passform i fokus, og målet er at alle skal finne sin favoritt treningsshorts, enten du vil ha en kort eller litt lengre modell.

Kvalitet er viktig

I tillegg til passform, er kvalitet også viktig, spesielt for treningsklær, som skal brukes til aktivitet og vaskes ofte. Sats på å kjøpe noe som holder en stund, i stedet for billige plagg med dårlig kvalitet. Aimn tilbyr klær av god kvalitet som gjør treningen morsommere. Mange av plaggene passer også fint til andre anledninger, for en treningsshorts trenger ikke bare å brukes når du trener. Den egner seg også fint på varme sommerdager eller når du bare skal henge sammen med venner.

Motedesign spiller inn

Selvsagt er motedesign, som farger og mønstre, også viktig ved valg av treningsshorts. Du trenger ikke å gå i noe som er helt utdatert. Men akkurat når det gjelder treningstøy, er passform det aller viktigste å tenke på. Sjekk derfor passform og kvalitet først, og deretter går du for den fargen eller det mønsteret som snakker til akkurat deg. Det er lurt å ha minst to shorts å velge blant, slik at du alltid har en å ha på deg, selv om den andre må vaskes. For akkurat treningsshorts kommer til å trenge jevnlig vask, spesielt etter en hardøkt.

flash-blog