Christian Dior

Christian Dior regnes som en av verdens mest kjente designere. Født i 1905 i franske Granville, ble han raskt et navn å regne med i 1900-tallets motebilde. Da han i 1946 etablerte sitt eget motehus under navnet Dior, ble han ansett som banebrytende innen moteindustrien. Hans kolleksjoner representerte et tydelig brudd med det som hadde vært et trendbilde påvirket av krigen og rasjoneringen i årene som fulgte. Hans første kolleksjon, som ble lansert som vår/sommerkolleksjon i 1947 fikk derfor tilnavnet New Look.

Dersom du er tilhenger av Diors design og er ute etter en Dior-opplevelse som ikke bare er moteriktig med også gastronomisk, og som i tillegg er innenfor rekkevidde for lommeboken, kan du prøve en Afternoon Tea inspirert av Diors kreasjoner i hjertet av London. Her får du servert søte håndvesker, figursydde jakker og klassiske pumps som bokstavelig talt er til å spise opp, akkompagnert av te eller bobler, som seg hør og bør.

Om du heller foretrekker «the real thing» kan du finne Dior-butikker på 210 forskjellige steder globalt. De har ikke egen butikk i Norge, men du kan få tak i Diors design i andre butikker som tilbyr merket.

flash-blog